​Kamenica bëhet me kinema 3D

 
Pas shumë vitesh pa aktivitet kinematografik, komuna e Kamenicës bëhet me kinema 3D.
Lajmi është bërë i ditur nga kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati.
“Tanimë fëmijët e Kamenicës do të rriten si bashkëmoshatarët e tyre duke parë filmat që shfaqen në kinematë botërore me teknologjinë më të re. Javën e kaluar u shfaq filmi i parë për një grup nxënësish dhe së shpejti do të fillojë programi i rregullt i filmave. Falënderoj drejtorin Arianit Ibrahimi për angazhimin që kjo të realizohet”, ka shkruar Kastrati në Facebook./21Media

Back to top button