Përfaqësuesja e Kosovës përballet sonte nga ora 20:45 në stadiumin “Fadil Vokrri” me Greqinë, në kuadër të grupit C3 të Ligës së Kombeve.

UEFA tashmë ka caktuar gjyqtarët e ndeshjes ku drejtësia i është besuar Pavel Kralovec, ndërsa asistentë do të jenë Ivo Nadvornik dhe Tomas Moukrusch, të gjithë nga Çekia.