​KFOR dhe EULEX me ushtrime të përbashkëta

Njësia e Specializuar Shumëkombëshe Italiane (MSU), sot zhvilloi një ushtrim të përbashkët me misionin të Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX) me fokus kontrollin e turmës.
KFOR-i në një njoftim thotë se vazhdon të ndihmojë në ruajtjen e një mjedisi të sigurt dhe të sigurt dhe lirisë së lëvizjes për të gjithë njerëzit.
KFOR-i operon në koordinim të ngushtë me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in, në përputhje me tri shtresat e reagimit për sigurinë.

Back to top button