Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Mulhaxha-Kollçaku, sonte deklaroi se çuditet me guximin e LDK-së që në kohën e pandemisë, ta bëjë një ministër politik të shëndetësisë, kurse zëvendësministër ta bëjë një student.

“Profesionistët shëndetësor ndihen të pasigurt, pasi nuk janë marrë masa, nuk janë trajnuar stafi i ri, pa dhoma të ndërrimit të teshave, pa ditë se deshën e veshën ato, dështim komplet në menaxhim”, tha ajo.

Kollçaku në një emison televiziv tha se të gjitha masat e qeverisë Kurti që janë kritikuar, ndërsa, tash po pranohen dhe po tentohet të hynë në fuqi.