Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

​Komuna e Gjakovës kërkon propozime për zgjedhjen e sportistëve të dalluar

1 min read

 

Edhe këtë vit, Komuna e Gjakovës, përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport do të bëjë përzgjedhjen e sportistëve të dalluar.

Komuna e Gjakovës përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se në kuadër të organizimit korrekt të kësaj ngjarjeje, ka inkurajuar OJQ-të, klubet dhe shoqatat sportive që t’i dërgojnë propozimet e tyre për sportistët më të mirë, të cilët duhet të bëhen ekskluzivisht përmes klubeve sportive.

Detajet e dërgimit të propozimeve, i gjeni më poshtë në njoftimin e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport./21Media