Nushi: Bizneset mund të aplikojnë për format e grandëve të ndryshme 

Nushi: Bizneset mund të aplikojnë për format e grandëve të ndryshme 

Komuna e Prishtinës, ka marrë vendim për t’u dalë në ndihmë me mjete financiare prej rreth 5 milionë euro, bizneseve të vogla dhe të mesme, të cilat u dëmtuan gjatë pandemisë COVID-19, por me një kusht të madh dhe specifik. Kështu bëri të ditur nënkryetari i Prishtinës, Muhedin Nushi.