Qeveria e Kosovës ka marr vendim që shtetasit e Shqipërisë të lirohen nga obligimi për pajisje me leje pune afatshkurtër.

Këtë lajm e ka bërë të ditur ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla, i cili ka thënë se ky vendim është në frymën e programeve dhe aspiratave të shprehura të subjekteve politike që fituan zgjedhjet dhe krijuan qeverinë legjitime me mbështetjen e shumicës absolute në 14 shkurt.

Ministri ka kritikuar qeveritë e kaluara për mosmiratimin e këtij vendimi./21Media

Sot Qeveria e Kosovës, me propozimin tim mori vendimin me të cilin shtetasit e Shqipërisë lirohen nga obligimi për…

Posted by Xhelal Sveçla on Friday, May 7, 2021