Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes ndërmjet Kosovës dhe Luksemburgut, ndeshje kjo e vlefshme për parakualifikimet për në Kampionatin Botëror 2023.

Kombëtarja e Kosovës është duke pësuar disfatë me rezultat 46-55.

Nga radhët e Kosovës është Alban Veseli që po jep një kontribut të rëndësishëm me treshet e tij.

Janë edhe dy çereke të tjera nga 10 minuta që Kosova të provojë ta rikthejë rezultatin në favorin e saj.