Pas reshjeve të mëdha të shiut dhe vërshimeve në lokalitete të ndryshme, i pari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka marrë vendim lidhur me ngritjen e gatishmërisë emergjente.

Në bazë të këtij vendimi kërkohet që të mobilizohet struktura e Sistemit për Mbrojtje dhe Shpëtim, pas gjendjes së krijuar në terren nga reshjet dhe vërshimet.

Të gjitha kompanitë dhe individët të cilët posedojnë makineri të rënda, iu kërkohet që të angazhohen në kalimin e kësaj situate.

Në lagjen Malësia, aty ku ka pasur dëme nga vërshimet, kompania Teuta-M po vazhdon me intervenim në këtë pjesë….

Posted by Qëndron Kastrati on Monday, 11 January 2021