Në Cyrih është hedhur shorti i kualifikueseve të Kampionatit Botëror 2022, në Katar. Shqipëria është vendosur në grupin I së bashku me Anglinë, Poloninë, ndërsa Kosova në grupin B me Spanjën, Suedinë, Greqinë dhe Gjeorgjinë.

Grupi A, Portugali, Serbia, Republika e Irlandës, Luksemburg,

Grupi B, Spanjë, Suedi, Greqi, Gjeorgji, Kosova

Grupi C, Itali, Zvicër, Irlanda e Veriut, Bullgaria,

Grupi D, Francë, Ukrainë, Finlandë, Bosnja,

Grupi E, Belgjikë, Uells, Republika Çeke, Bjellorusi,

Grupi F, Danimarkë, Austri, Skoci, Izrael,

Grupi G, Holandë, Turqi, Norvegji, Mali i Zi,

Grupi H, Kroacia, Sllovaki, Rusi, Sllovenia,

Grupi I, Angli, Poloni, Hungari, Shqipëri,

Grupi J, Gjermani, Rumani, Islandë.

Ndeshjet e para të grupeve të luhen më 24-25 mars të vitit 2021. Botërori në Katar, i pari që do të luhet në dimër, do të zhvillohet nga 21 nëntori deri më 18 dhjetor të vitit 2022.