VV dhe LDK po akuzojnë njëra-tjetrën

VV dhe LDK po akuzojnë njëra-tjetrën

Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë njëorëshe.

Në seancën ku pritet të hidhet në votim mocioni për rrëzimin e Qeverisë Kurti, pritet të marrin fjalën edhe 21 deputetë.

Seanca që ka filluar para orës 12:00 ka përplasur LDK-në dhe VV-në, të cilat po e akuzojnë njëra-tjetrën për gjendjen e krijuar.