Emisari i BE-së për dialogun, Miroslav Lajçak ka dhënë detaje nga takimet e sotme me krerët e partive opozitare në Kosovë.

Ai në një postim në Twitter ka thënë se ka kërkuar përfshirjen e opozitës në procesin e dialogut Kosovë-Serbi, me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian.

“Unë gjithashtu u takova me liderët e partive opozitare në Kosovë dhe i nxita ata të bashkohen në dialog dhe ta vendosin atë mbi linjat e partiveë për të forcuar pozicionin e Kosovës”, u shpreh diplomati sllovak.