Një person është arrestuar në Graçanicë, pasi që i njëjti nga vendpunishtja ka larguar shenjat zyrtare për ndalimin e punës të vendosura nga inspektorati komunal.

Njësitë relevante policore dhe inspektorët komunalë kanë dalë në vendin e ngjarjes.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit, me vendim të të cilit i dyshuari pas intervistimit dërgohet në mbajtje.