Lidhja Demokratike e Kosovës në seancën e sotme plenare ku po diskutohet për projektligjin për pandeminë ka kërkuar nga deputetët të votojnë pro projektligjit për rimëkëmbje ekonomike.

Deputeti i kësaj partie, Shkelzen Hajdini tha se me anë të kësaj do të krijohet shpresë për qytetarët e prekur nga kriza e pandemisë Covid 19.

“Ju kërkoj të gjithëve pa marrë parasysh vërejtjeve që mund ti kemi si grupe parlamentare. Kërkojë të votoni ligjin për rimëkëmbje, pasi kështu do t’i hapim rrugë institucioneve shtetërore dhe do t’i krijojmë shpresë për të dal nga kjo situatë e rëndë”, tha ai./kp