Nesër në Mitrovicë bëhet nënshkrimi i marrëveshjeve të koalicionit në mes të LDK-AKR dhe LDK-PD.

Nënshkrimi i marrëveshjeve bëhet në selinë e LDK-së Dega në Mitrovicë, në ora 12:00, thuhet në njoftimin e Degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Mitrovicë.