Në selinë e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) janë mbledhur kryetarët e dorëhequr të kësaj partie.

Mësohet se në takim është edhe kryetari i dorëhequr i kësaj partie, Isa Mustafa.

Aty është parë edhe zyrtari i LDK-së Ismet Beqiri.

Kjo mbledhje vjen pas rezultatit të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 14 shkurtit, ku LDK doli partia e tretë, për çka Isa Mustafa dhe dorëheqja nga posti i kryetarit të kësaj partie. /kp