Nesër në lagjen ‘Pejton’ në Prishtinë do të fillojë asfaltimi i rrugëve, për shkak të të cilës nga 08:00 e mëngjesit e deri të premten në orën 18:00, rrugët “Nazmi Mustafa”, “Sejdi Kryeziu” dhe “Perandori Justinian” do të jenë mbyllura për trafik.

Komuna e Prishtinës me këtë rast fton që ngasësit e automjeteve gjatë kësaj kohe të shfrytëzojnë rrugët alternative./21Media