Qytetarët sot nuk do të mund të kalojnë në rrugën ‘Hyzri Talla” në Prishtinë. Rruga do të jetë e mbyllur nga ora 8:00 për shkak të asfaltimit të saj.

Lidhur me këtë komuna e Prishtinës ka kërkuar mirëkuptimin e qytetarëve se dhe të planifikojnë qarkullimin në një rrugë alternative./21Media