Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

​Mehaj: Nënoficerët tanë janë pika qendrore për vendosjen dhe ruajtjen e aftësive taktike

1 min read

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se nënoficerët janë pika qendrore për vendosjen dhe ruajtjen e aftësive taktike, si dhe profesionalizmit të ushtarëve.

Përmes një shkrimi në Facebook, ministri ka theksuar se nënoficerët me shkathtësitë e tyre taktike sigurojnë që komandat e skuadrave dhe togjeve të njësive tona, të shkëlqejnë në përmbushjen dhe arritjen e misionit.

“Shkolla jonë e Nënoficerëve e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes vazhdon me sukses trajnimet e avancuara dhe certifikimin e nënoficerëve tanë liderë. Vazhdojmë drejtë sukseseve të radhës!”, ka shkruar Mehaj./21Media