​Miratohet raporti vjetor i Akademisë së Drejtësisë për vitin 2020

 
Kuvendi i Kosovës ka miratuar sot raportin vjetor të Akademisë së Drejtësisë për vitin 2020, me 64 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.
Në seancën e sotme, në mungesë të kuorumit ka dështuar të votohet raporti vjetor i Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.
Gjatë shqyrtimit të raportit, Doarsa Kica Xhelili kryetare e Komisionit për Administratë Publike, vlerësoi se i njëjti nuk i përmbushë obligimet ligjore, dhe kështu ka rekomanduar që mos të miratohet nga kuvendi. Ndërsa, nuk është miratuar raporti vjetor i Zyrës Kombëtare të Auditimit.

Back to top button