Turneu do të fillojë nga ora 15:00

Turneu do të fillojë nga ora 15:00

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, këtë vit do të organizoj turneun ndërkombëtare “Adem Jashari”, në boks, në bashkëpunim me Federatën e Boksit të Kosovës, turne ky i cili është në kalendarin e garave evropiane dhe atë botërore.

Në këtë turne pritet pjesëmarrja e boksierëve nga mbarë trevat shqiptare si nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova.

Turneu ndërkombëtare i boksit “ Adem Jashari”, do të mbahet në palestrën sportive në Mitrovicë më datën 24 dhe 25 nëntor, nga ora 15:00 deri në ora 20:00.