Ivan Juriq i ka cilësuar skuadrat e Napoli-t dhe Manchester City-t si dy skuadrat me futbollin më të mirë në Evropë

Ivan Juriq i ka cilësuar skuadrat e Napoli-t dhe Manchester City-t si dy skuadrat me futbollin më të mirë në Evropë

Megjithatë, menaxheri i Genoa-s ka insistuar se ekipi i tij nuk do të dorëzohet përballë ‘Napolitanëvë’, duke thënë se tentojnë të bëjnë befasi.

“Mendoj se Napoli nuk janë rastësisht në krye të tabelës së Series A, sepse për momentin ata dhe Manchester City e luajnë futbollin më të mirë në Evropë”, ka theksuar Juric. Napoli udhëton sonte te Genoa në kuadër të xhiros së dhjetë të Series A.