​Ndalohet një zyrtar i Komunës së Prishtinës për keqpërdorim të pozitës

 

Mbikëqyrësi i Zyrës për Mbrojte dhe Ndihmë të Viktimave në Komunën e Prishtinës dhe zyrave regjionale është ndaluar nga Prokuroria Themelore e Shtetit.

Përmes një komunikate për media, bëhet e ditur se A.P po dyshohet për kryerje të veprës penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtare”.

I dyshuari me vendim të Prokurorisë së Shtetit është ndaluar në kohëzgjatje prej 48 orësh.

“Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda-Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, sot me aktvendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar për 48 orë personin me inicialet A.P., mbikëqyrës i Zyrës për Mbrojtje dhe Ndihmë Viktimave, në Prishtinë dhe zyrave regjionale, pasi i njëjti dyshohet se ka kryer veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”, nga neni 414 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës. I dyshuari, me vendim të Prokurorit të Shtetit, është ndaluar në kohëzgjatje prej 48 orësh”, njofton Prokuroria Themelore e Shtetit nëpërmjet një komunikate./21Media 

Back to top button