​Ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi

 

Komuna e Prishtina ka marrë vendim për ndalimin e qarkullimit të automjeteve në parkun e Gërmisë.

Ky vendim do vlen për 1 Majin, Ditën e Punëtorëve.

Në urdhëresën e publikuar nga Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, thuhet se do të lejohen vetëm automjetet e Policisë së Kosovës, KFOR-it, të EULEX-it, të ndërmarrjes “Hortikultura”, të KRM “Pastrimi” dhe të Drejtorisë së Inspeksionit dhe automjeteve emergjente./21Media

 

Urdhëresë për ndalimin e qarkullimit të automjeteve në Germi

Posted by Komuna e Prishtinës on Friday, 30 April 2021

 

Back to top button