Në 24 orët e fundit, 525 njerëz kanë vdekur në Itali,

Në 24 orët e fundit, 525 njerëz kanë vdekur në Itali,

Numri i vdekjeve nga koronavirusi në Itali është në rënie, por numri i rasteve të reja sot është rritur ndjeshëm.

Në 24 orët e fundit, 525 njerëz kanë vdekur në Itali, ndërsa 578 vdekje ishin një ditë më parë.

Numri i të infektuarve të ri sot u rrit me 3.786, ndërsa dje ishte 2,667, transmeton Reuters.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve në Itali që nga shpërthimi i epidemisë është rritur në 22.1170 dhe numri i rasteve të konfirmuara në 168.941.