Me rastin e 22 vjetorit të zhdukjes së Ukshin Hotit mbahet tubim senzibilizues për ndriçimin e fatit të profesor Hotit. (Shtëpia Muze e Ukshin Hotit, ora 10:45)

Lidhja Demokratike e Kosovës mban konferencë për medie. (Selia qendrore të LDK-së, ora 12:00)

Zhvillohen finalet e turneut të boksit “Lah Nimani”, ku i pranishëm do të jetë edhe presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi. (Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë, ora 12:00)

Koordinatori i Qendrës së Vaksinimit në Prishtinë, Niman Bardhi, mban konferencë për medie. (Salla “1 Tetori”, ora 12:00).