Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Tahiri viziton komunën e Ferizajt. (Objekti i Komunës, zyra e kryetarit, ora 10.00).

Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare dhe Agjencia për Regjistrat Ligjor, Publikë dhe Shërbimet Përkatëse të Sllovenisë nënshkruajnë një memorandum mirëkuptimi. (MTI, ora 11.00).

Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Tahiri viziton komunën e Vitisë. (Komuna e Vitisë, ora 13.00).