Nën organizimin e Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) mbahet dita e parë e fazës finale të projektit “Elite Youth Development U15”. (Fusha “Top Football”, Mazgit, ora 09:00)

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, së bashku me ekipin e Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësues diplomatikë, me rastin e 75 – vjetorit të ekzistencë së Kombeve të Bashkuara, do të mbjellin 100 pemë. (Afër Lumit Sitnica, ora 11:00).