Përurohet kompleti i veprave të prof. Anton Çettës. Të pranishëm Kryeministri i Kosovës dhe Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi. (Biblioteka Kombëtare e Kosovës, Prishtinë, ora 12:00)

Mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N204, ora 12:00).