Avokati i Popullit Naim Qelaj viziton ekspozitën për fëmijët e vrarë gjatë luftës “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”. (Biblioteka “Hivzi Sylejmani” lagjja “Dardania” Prishtinë, ora 10:00)

Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri mban konferencë për media për gjendjen me koronavirus. (Objekti i Komunës së Gjilanit, ora 10:30)

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve (MKRS) shpërndan libra të botuar dhe të blerë për të gjitha bibliotekat komunale. (Biblioteka Kombëtare e Kosovës, ora 11:00).