KOK-u shënon 4 tetorin – Ditën Botërore të Ecjes. (Sheshin Skënderbeu në Prishtinë, ora 11:00)

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë organizon “Ditën Botërore të Turizmit” dhe njëkohësisht do të bëhet edhe hapja e Sezonit Turistik Vjeshtë-Dimër. Marrin pjesë ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi dhe ministri i Turizmit dhe Mjedisit të Shqipërisë, Blendi Klosi. (Hotel “Arxhena”, Brod, Dragash, ora 12:00).