​Nisin sot punimet për parkun e ri në lagjen “Lakuriq” në Prizren

 

Në lagjen “Lakuriq” në Prizren sot do të nisin punimet për parkun e ri.

Për nisjen e punimeve në parkun e ri do të mbahet një ceremoni. Në këtë ceremoni do të marrë pjesë i pari i komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Osman Krasniqi si dhe organizatës EC Ma Ndryshe, Valon Xhabali.

Projekti i parkurt të ri u hartua nga EC Ma Ndryshe dhe bashkëfinancohet nga Komuna e Prizrenit dhe EC Ma Ndryshe, gjegjësisht UN-HABITAT.

Back to top button