Konsumatorët e Kopmanisë Ujësjellësi “Prishtina” në  rrugës ‘Haxhi Zeka’ dhe rrugët përreth deri në lagjen Kolovica, se do të mbesin pa furnizim me ujë të pijshëm për 7 orë.

Ndërprerje të ujit do të ketë duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 17:00.

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njoftoi se gjatë ditës së sotme, do të realizohen disa punime teknike. Bëhet fjalë për punime në ndërrimin e gypit të ujit në rrugën “Llapi” në Prishtinë, projekt ky i financuar nga KRU “Prishtina” dhe Komuna e Prishtinës.

Konkretisht, do të realizohen punimet në kyçjen e gypit me diametër fi 200 mm. /21Media