Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, gjatë qëndrimit të sotëm në Obiliq, ka vizituar edhe KEK-un.

Nga liqeni artificial, i konsideruar si atraksion, kryeparlamentarja bëri thirrje qytetarëve për kujdes dhe mos vizitë në këtë hapësirë.

Derisa kërkoi nga ushtruesi i detyrës së kryeshefit në KEK, Luigj Imeri të rrethojë vendin dhe ta paraqes si rrezik për qytetarët.