Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka pritur në takim Komisionerin për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë, Oliver Varhelyi.

Mediat janë lejuar të marrin vetëm pamje, ndërsa komisioneri Oliver Varhelyi do t’i adresohet deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës.