Pas 8 orësh ka përfunduar bastisja e zyrave të OVL UÇK-së nga Eulex-i.

Sekretari i kësaj organizate Faton Klinaku tha se zyrtarët e Eulex-it kanë marrë vetëm disa shtëpiza, ndërsa tha se në dokumentet që i kanë konfiskuar nuk ka asgjë.

Ndërkaq, avokati Tomë Gashi ka thënë se arsyeja e arrestimit të Gucatit dhe Haradinajt është pengimi i drejtësisë.