Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

​Përfundon stërvitja e Njësisë Speciale të FSK-së me Forcat Speciale të Shqipërisë

1 min read

 

Pas 26 javëve të stërvitjeve, me shumë sukses ka përfunduar trajnimi i Forcave tona Speciale, trajnim ky i realizuar së bashku me Forcat Speciale të Shqipërisë, në terrene të ndryshme në Shqipëri, ka njoftuar Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Mehaj ka thënë se gjatë trajnimit, pjesëtarët tanë të FSK-së janë përgatitur për: Lidership, topografi, alpinizëm, përgatitje fizike, taktika speciale, përdorim të eksplozivëve, zbulim special, veprime me helikopter, njohuri armatimi dhe qitje e shëndetësi.

“Trajnimi është mbyllur me sukses dhe Forcat tona të specializuara, janë në nivelin më të lartë të përgatitjes”, ka shkruar Mehaj në Facebook./21Media