"Urojmë të vijë edhe vaksina e ilaçet për të mposhtur këtë armik të padukshëm"

“Urojmë të vijë edhe vaksina e ilaçet për të mposhtur këtë armik të padukshëm”

Simboli i zemrës u shfaq sot në qellin e Kosovës si shenjë përkrahjeje për luftimin e virusit Covid-19.

E gjithë kjo është bërë me kërkesë të pilotit dhe dhe me miratim të kontrollorit të trafikut ajror, aeroplani i kompanisë Chair në linjën Cyrih – Prishtinë

“Urojmë që së shpejti në njërin nga këta aeroplanë që po vijnë në Kosovë, të vijë edhe vaksina e ilaçet për të mposhtur këtë armik të padukshëm.”, thuhet ndër tjerash në njoftimin e ASHNA./21Media

E jashtëzakonshme ne Hapesiren Ajrore të Republikës së Kosovës!Sot më kërkesë të pilotit dhe me miratim të kontrollorit…

Gepostet von Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror – ASHNA am Samstag, 11. April 2020