Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

​Pse protestojnë bujqit e Kosovës?

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Ata Kërkojnë përkrahje dhe drejtësi në ndarjen e granteve

Të pakënaqur me grante dhe mos mbështetje të mjaftueshme institucionale, një numër i bujqve nga rajone të ndryshme të Kosovës, të udhëhequr nga Federata Sindikale e bujqve të Kosovës për rreth një orë kanë protestuar me makineritë e tyre bujqësore, para Ministrisë së Bujqësisë. Kërkuan  luftim të keqpërdorimeve si dhe përkrahje për sektorin e bujqësisë.