Protestuesit do të përsërisin kërkesën që paga e tyre të jetë 350 euro

Protestuesit do të përsërisin kërkesën që paga e tyre të jetë 350 euro

Punëtorët teknikë dhe ata të sigurimit fizikë të fakulteteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot do të protestojnë sërish për shkak të pagës së ulët.

Ashtu si edhe në të kaluarën protesta do të mbahet para Rektoratit të UP-së.

Protestuesit do të përsërisin kërkesën që paga e tyre të jetë 350 euro. Protesta do të mbahet prej orës 10:00.

Protesta e fundit e puntërove teknikë të Up-së është mbajtur në muajin tetor.