Ka nisur takimi në mes ministrit të Shëndetësisë Armend Zemaj, kryetarit të Sindikatës së Sektorit Privat, (SPSPK) Jusuf Azemi dhe drejtorit të ShSKUK-së, Valbon Krasniqi.

Ky takim po mbahet pas hyrjes në grevë të punëtorëve teknikë të spitaleve të vendit, përveç QKUK-së, si pasojë e mos realizimit të kërkesës së tyre për pagesë shtesë nga ana e Qeverisë së Kosovës./kp