Sot është bërë një vit nga tërmeti që goditi fshatin Thumanë në Durrës e ku mori jetën e 51 personave.

Për tërmetin ka shkruar kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Rama ka publikuar dhe një video e cila tregon atë se çfarë ndodhi në Thumana.

Ai shkruan edhe se i paharruar do të jetë kujtimi i viktimave të tragjedisë së një viti më parë.

“I paharruar kujtimi i viktimave të tragjedisë së një viti më parë”, ka shkruar Rama.

Rama tutje ka shkruar se, “Më e keqja është pas krahëve dhe më e mira është e gjitha përpara nesh. #SiNjëFamilje️”.