Behgjet Pacolli ka reaguar ndaj përfoljes së tij si kandidat i mundshëm për president të vendit.

Lideri i AKR-së përmes një statusi të shkurtër ka thënë se Kosova e ka Presidentin e saj kushtetues dhe se çdo variant tjetër mbetët vetëm dëshirë por kurrsesi realitet

“Kosova e ka Presidentin e saj kushtetues. Çdo variant tjetër mbetët vetëm dëshirë por kurrsesi realitet”, ka shkruar Pacolli.

Më herët këshilltari i tij, Naim Murseli tha se AKR-ja po kërkon kandidaturën e tij për president.