Saka insiston që ka bërë vendimin e duhur

Saka insiston që ka bërë vendimin e duhur

Bukayo Saka ka thënë se ka marr vendimin e drejtë që është transferuar në Arsenal.

17-vjeçari ka luajtur ndeshjen e parë në fanellën e Arsenalit në nëntor kundër Vorskla Poltava në Europa Ligë.

Saka insiston që ka bërë vendimin e duhur dhe është i gatshëm për të më të mirën.

Me telefonuan disa klube, por kur Arsenali me telefonoi mendoja se është zgjidhja e duhur. Ishte e çuditshme për prindërit e mi, por ata gjithmonë bën më të mirën për të më dërguar në trajnime. Për mua, kjo kishte rëndësi të madhe. Çdo herë që erdha në klub, akademia me ndihmoi që të punoj shumë, andaj sigurohem për të bërë më të mirën”, deklaroi ai.