Ish-presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu ka dhënë detaje lidhur me zgjedhjet për kryetar të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Aika bërë të ditur se Isa Mustafa ishte betuar në kokën e fëmijëve të vet se nuk kishte ambicie për të garuar për të parin e partisë.

E krejt kjo kishte ndodhur në kohën kur Sejdiu ishte në krye të LDK-së, parti të cilën tash e kryeson pikërisht Mustafa.

“Isa Mustafa ka ardhur në zyrën time dhe është betuar tri herë në kokën e fëmijëve të vet se nuk ka ambicie të bëhet kryetar i LDK-së. Kam dashur ta besoj pasi jam marrë me punët e shtetit, jo me partinë”, ka thënë Sejdiu në Pressing.