​Serbët e Kosovës drejt Serbisë për të votuar, kalojnë edhe nga Merdarja

Serbët e Kosovës po shfrytëzojnë edhe pikën kufitare në Merdare për të kaluar në Serbi ku do të votojnë për zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale atje.
Që nga orët e hershme të mëngjesit në këtë pikë kufitare kanë kaluar një numër i serbeve me vetura dhe disa autobusë, por që fluksi i tyre nga kjo pikë kufitare deri tani nuk ka qenë shumë i madh./kp

Back to top button