Komuna e Deçanit organizon sot “Ditën e gështenjës”.

Fillimisht në orën 11:00, është paraparë rregullimi i panairit për prodhimet vendore, pastaj hapja e aktivitetit nga ana e Ansamblit të këngëve dhe valleve.

Aty pritet të flas ministrja e Kulturës, Vlora Dumosh, kryetari i Komunës së Deçanit dhe mysafirë nga Shqipëria dhe Mali i Zi.