Reshjet e shiut që filluan mbrëmë kanë shkaktuar probleme në kryeqytet.

Ato kanë vërshuar disa rrugë, duke bllokuar qarkullimin e këmbësorëve, por edhe automjeteve.

Në këto fotografi shihet rruga, trotuari dhe hyrja e një lokali ne Prishtine i cili është vërshuar nga shiu./kp