​Shqiptarët e Malit të Zi me dy lista zgjedhore synojnë tri mandate

Deklaratë e Nazif Cungut

Kalojmë me informacione tjera në Mal të Zi, ku shqiptarët në këtë vend fqinj janë bashkuar në dy lista zgjedhore dhe në zgjedhjet e ardhshme hyjnë për t’i fituar tri mandate në Kuvend. Lihdur me këtë ndjekim deklaratën e kryetarit të Forcës së Re Demokratike në Mal të Zi, Nazif Cungu./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button