Është shtyrë për pak kohë ndeshja mes Dritës dhe Inter D’Escaldes.

Kështu ka njoftuar para pak çastesh kampioni i Andorrës përmes faqes zyrtare.

Takimi i paraparë të fillojë në ora 18:00, tani është vendosur të luhet 90 minuta më vonë, pra në 19:30.